Sushi van Kai

Kai en ik kennen elkaar al een hele tijd. Toen ik hoorde dat hij begonnen was met Sushi van Kai, wilde ik hem dolgraag helpen met een website. Superlekkere sushi, een fijn mens en een onwijs prettige samenwerking.

Geleverd:

Branding, Webdesign, Webdevelopment, Print

Stijl:

Vrolijk, persoonlijk, Japans

Branche:

Japanse keuken

Doel van het project

Een frisse, herkenbare branding die makkelijk benaderbaar is en een Japanse touch heeft.

Client Love

“Janneke, dankjewel voor jouw prachtige werk! Met mijn website, visitekaartjes, banner en beachvlaggen ben ik nog steeds heel erg blij! De branding is ook zo mooi geworden. Precies wat bij mij past.

Jij bent voor mij de aangewezen persoon voor dit soort vragen. Ontwerpen voor wat dan ook en de website! Het contact met jou is altijd heel soepel en superprofessioneel, ik word altijd heel blij van alle resultaten die je mij geeft!”

Soortgelijke projecten in mijn portfolio

Minimal visitekaartje design voor coaching bedrijf

Let’s get started

Ben jij klaar om je bedrijf te laten groeien en een onderscheidend merk te creëren dat jouw concurrenten in de schaduw zet?

Dan is dit hét moment om de volle potentie van jouw bedrijf te benutten en ervoor te zorgen dat je opvalt in jouw branche. Zet nu de eerste stap naar succes en ontdek hoe ik je kan helpen met hoogstaande branding en webdesign. Samen maken we van jouw bedrijf een krachtig merk waar niemand meer omheen kan!