Studio Verslingerd

Studio Verslingerd is een keramiek atelier die naast het geven van pottenbak-cursussen en -workshops, ook prachtig eigen werk maakt en verkoopt. Ik heb voor haar een prachtige website gemaakt met een hele eigen stijl. De kleuren waarin ze haar keramieken kunstwerken het liefst schildert heb ik uiteraard meegenomen in het design. Met op-maat-gemaakte illustraties, ronde vormen en zachte lettertypes heb ik een mooie website gemaakt die perfect past bij haar wens!

Geleverd:

Webdesign, Webdevelopment

Stijl:

Zacht, organisch, simpele lijnen

Branche:

Keramiek atelier

Webdesign voor pottenbakker en keramiek studio

Doel van het project

Het creëren van een simpele maar toch krachtige website die haar bedrijf op de kaart zet zodat meer klanten van haar diensten kunnen genieten.

Client Love

"De samenwerking met Janneke was erg fijn. Doordat Janneke goed luistert naar je wensen en ideeën en daarbij ook nog vele creatieve elementen toevoegt aan het geheel heb ik nu een goed werkende website.

Ook de manier waarop Janneke mij door het hele proces heeft geleid, heb ik als zeer prettig ervaren. Kortom, een dikke aanrader!!"

Soortgelijke projecten in mijn portfolio

Minimal visitekaartje design voor coaching bedrijf

Let’s get started

Ben jij klaar om je bedrijf te laten groeien en een onderscheidend merk te creëren dat jouw concurrenten in de schaduw zet?

Dan is dit hét moment om de volle potentie van jouw bedrijf te benutten en ervoor te zorgen dat je opvalt in jouw branche. Zet nu de eerste stap naar succes en ontdek hoe ik je kan helpen met hoogstaande branding en webdesign. Samen maken we van jouw bedrijf een krachtig merk waar niemand meer omheen kan!