Ontspannen bij MoMo

Voor Monique van Ontspannen bij MoMo heb ik een branding, webdesign en website ontwikkeld. Na een branding analyse ben ik aan de slag gegaan en we zijn beiden hartstikke blij met het eindresultaat! Als je echt even lekker tot rust wilt komen ben je bij Ontspannen bij MoMo aan het juiste adres! Naast dat ze verschillende soorten massages aanbiedt in haar eigen massagesalon, is er nog veel meer ontspannends te beleven bij Ontspannen bij MoMo.

Geleverd:

Branding, Webdesign, Webdevelopment, Print

Stijl:

Rustgevend, zacht

Branche:

Massagepraktijk

Doel van het project

Het creëren van een zachte branding die de ontspanning uitstraalt die je kunt ervaren bij Monique.

Client Love

"De samenwerking was super! Janneke is duidelijk, denkt mee, heeft een gestructureerde aanpak, is kritisch, zeer betrouwbaar en deskundig. De branding en webdesign heeft Janneke supermooi gedaan. Ik beveel Janneke aan omdat ze gewoon keigoed en heel enthousiast is! Ze straalt uit dat ze haar werk superleuk vindt."

Soortgelijke projecten in mijn portfolio

Minimal visitekaartje design voor coaching bedrijf

Let’s get started

Ben jij klaar om je bedrijf te laten groeien en een onderscheidend merk te creëren dat jouw concurrenten in de schaduw zet?

Dan is dit hét moment om de volle potentie van jouw bedrijf te benutten en ervoor te zorgen dat je opvalt in jouw branche. Zet nu de eerste stap naar succes en ontdek hoe ik je kan helpen met hoogstaande branding en webdesign. Samen maken we van jouw bedrijf een krachtig merk waar niemand meer omheen kan!