Marjo Maas

Marjo is een onderzoeker en wetenschapper die al heel wat mooie projecten op haar naam heeft staan. Ze is een succesvolle ondernemer, maar had nog geen branding of website. Haar persoonlijke stijl is kleurrijk en een beetje retro. Dit wilde ze graag terugzien in haar branding, maar dan in een professioneel jasje. Ik heb voor haar een branding ontwikkeld met een ijzersterk logo icoon. Ze is er zo blij mee, dat ze dit icoon het liefst overal op wil laten drukken. Het was een superleuke samenwerking en we hebben samen een topproduct neergezet.

Geleverd:

Branding, Webdesign, Webdevelopment, Print

Stijl:

Kleurrijk, zomers, retro, professioneel

Branche:

Onderzoek en Onderwijs

Doel van het project

Het creëren van een strak maar vriendelijk professioneel merk wat de veelzijdigheid van de klant aantoont.

Client Love

Ik heb Janneke gevraagd om voor mij een branding en website te ontwerpen. Het eerste ontwerp was meteen raak. Ze wist heel goed te treffen wie ik ben en wat ik wil. Het ontroerde me.

Janneke is heel empathisch, creatief en perfectionistisch. Ik heb regelmatig met (website-)designers gewerkt in mijn werk in onderwijs en wetenschap. De kwaliteit van het werk van Janneke stak er met kop en schouders boven uit.

Soortgelijke projecten in mijn portfolio

Minimal visitekaartje design voor coaching bedrijf

Let’s get started

Ben jij klaar om je bedrijf te laten groeien en een onderscheidend merk te creëren dat jouw concurrenten in de schaduw zet?

Dan is dit hét moment om de volle potentie van jouw bedrijf te benutten en ervoor te zorgen dat je opvalt in jouw branche. Zet nu de eerste stap naar succes en ontdek hoe ik je kan helpen met hoogstaande branding en webdesign. Samen maken we van jouw bedrijf een krachtig merk waar niemand meer omheen kan!