Ingrid Yasuda

Voor Ingrid heb ik de huisstijl en webdesign mogen ontwerpen en daarnaast heb ik ook haar website gebouwd. Ingrid Yasuda geeft inspiratiesessies voor mama’s waar je kunt ervaren dat kleine veranderingen een groots effect kunnen hebben. Dit om meer geluk, rust en liefde als mama en vrouw te kunnen ervaren. Ik heb een superleuke samenwerking gehad met Ingrid, waarin we steeds op één lijn zaten.

Geleverd:

Branding, Webdesign, Webdevelopment, Print

Stijl:

Kleurrijk, zachte vormen, vrouwelijk

Branche:

Coaching

Kleurrijke branding en webdesign voor een coach

Doel van het project

Het creëren van een uitnodigend en zacht merk die op gevoel inspeelt. Een merk met vloeiende vormen en zachte, aardse kleuren.

Client Love

“Wat is het fijn samenwerken met Janneke! Haar talent is o.a. om écht te luisteren en te vertalen naar een super passende branding/website. Bij mij een wirwar aan ideeën, kleuren, plaatjes, het wel weten maar het ook weer niet. En Janneke pikt daar precies dát uit om een prachtige website te maken. Waarbij ik meteen een wauw-gevoel had.

Daarnaast reageert ze supersnel, professioneel, duidelijk en overzichtelijk. Voor mij als leek goed te volgen! Niks is haar teveel. Zo blij met haar hulp want dit gaat zeker helpen bij de groei van mijn bedrijf.”

Soortgelijke projecten in mijn portfolio

Minimal visitekaartje design voor coaching bedrijf

Let’s get started

Ben jij klaar om je bedrijf te laten groeien en een onderscheidend merk te creëren dat jouw concurrenten in de schaduw zet?

Dan is dit hét moment om de volle potentie van jouw bedrijf te benutten en ervoor te zorgen dat je opvalt in jouw branche. Zet nu de eerste stap naar succes en ontdek hoe ik je kan helpen met hoogstaande branding en webdesign. Samen maken we van jouw bedrijf een krachtig merk waar niemand meer omheen kan!