Bites

Voor Bites heb ik de branding en website ontworpen en ontwikkeld. Bites is een bedrijf die slimme ICT-oplossingen en software ontwikkelt voor veelal bedrijven in de logistieke sector. Ze wilden een professionele branding met de kleur oranje. Dat was de brand-kleur van hun vorige branding en dit wilden ze graag ook in hun nieuwe branding terug laten komen. Daarnaast heb ik voor hun product, EZ Service, ook een eigen logo en icon ontworpen. Maar dan wel geheel in de stijl van Bites natuurlijk! Bites ontwikkelt onder andere software voor bedrijven die containeropslag regelen. Een subtiele knipoog naar deze containers vindt je terug in de logo icons door het gebruik van de lijnen en het vierkante design!

Geleverd:

Branding, Webdesign, Webdevelopment

Stijl:

Strak, professioneel, zachte tinten

Branche:

ICT & Software-ontwikkeling

Doel van het project

Het creëren van een strak maar toegankelijk merk wat met veel kleur opvalt in een vaak zakelijke en sobere branche.

Soortgelijke projecten in mijn portfolio

Minimal visitekaartje design voor coaching bedrijf

Let’s get started

Ben jij klaar om je bedrijf te laten groeien en een onderscheidend merk te creëren dat jouw concurrenten in de schaduw zet?

Dan is dit hét moment om de volle potentie van jouw bedrijf te benutten en ervoor te zorgen dat je opvalt in jouw branche. Zet nu de eerste stap naar succes en ontdek hoe ik je kan helpen met hoogstaande branding en webdesign. Samen maken we van jouw bedrijf een krachtig merk waar niemand meer omheen kan!