Behind the screens

Hi, ik ben Janneke! Het gezicht achter Studio Maandag.

Ik geef jouw merk een sprankelend leven door strategische brand en webdesign, maar dat is niet alles – ik help jouw bedrijf om op te vallen. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk straalt en resoneert met de juiste doelgroep.

Wat zijn mijn unieke merkwaarden?

Passen deze waarden bij jou en jouw bedrijf en heb je interesse in een samenwerking? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een project aan.

Waarom Studio Maandag?

Het verhaal achter Studio Maandag

Studio Maandag symboliseert de start van iets nieuws. Een nieuw bedrijf, een nieuwe branding, een nieuwe website. Ik help kleine en/of startende ondernemers met het opzetten van hun visuele identiteit. Ook help ik je over de streep te trekken wanneer je al lang twijfelt om echt actie te ondernemen met je bedrijf. Dat je denkt: “JA, maandag ga ik écht starten met het investeren in mijn bedrijf”.

Naast dat Studio Maandag een frisse start, een schone lei en een stok achter de deur symboliseert, zit er een nog andere grote betekenis achter.

Naast mijn 9-5 baan, richtte ik een eigen bedrijf op zodat ik naast mijn werk ook mijn eigen ding kon doen. Hier kon ik al m’n creativiteit in kwijt. Elke maandag was ik vrij van mijn baan, zodat ik me kon focussen op m’n eigen bedrijf! Hier is de liefde voor de maandag begonnen.

Sinds september 2022 werk ik fulltime voor mezelf en kan ik al mijn tijd op Studio Maandag focussen. Natuurlijk vind ik de balans tussen werk en privé erg belangrijk, dus ik werk in principe niet in het weekend. Maar toch, ik kijk elke zaterdagochtend stiekem heel erg uit naar maandag. De dag dat ik weer lekker aan de slag kan.

En als je met mij samenwerkt hoop ik je ook een beetje van deze passie mee te geven.

Minimal visitekaartje design voor coaching bedrijf

Zijn we een match?

Met mijn passievolle en creatieve mindset ben ik gespecialiseerd in het creëren van prachtige merken voor creatieve en gepassioneerde ondernemers zoals jij.

Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf op een effectieve manier jouw verhaal vertelt, met uitstekende branding en visuele graphics die de aandacht trekken. Ben jij er klaar voor om jouw verhaal te vertellen?